Historien om Guf Musik

 

GUF butikkerne med musik var i mange år en af de fremtrædende butikker for musikelskere her i landet, men de måtte desværre lukke under finanskrisen i 2009 da der simpelthen ikke var flere penge tilbage i kassen. Dermed blev det en af de mange musikbutikker i rækken der måtte lukke og her godt 10 år efter er der ikke flere landsdækkende musikbutikker tilbage. Det eneste der er landsdækkende er de få hyldemeter du finder i Bilka o.lign. med musik

Da døren blev låst for sidste gang var det 38 år siden butikkerne åbnede dørene for første gang og GUF har især i København været en del af et spirrende musikmiljø der i mange år var en god forretning.

Internettet, streaming af musik og detailkæderne var alle med til stille og roligt at kvæle de hyggelige musikbutikker. Efterspørgslen efter en butik hvor ekspedienten havde forstand på musik var simpelthen forsvundet.

Dermed sluttede en era hvor musikerne tog ud i musikbutikkerne ved lancering af deres nyeste album og hvor du blev inspireret af det der stod på hylderne.